-0.2 C
New York
Friday, December 2, 2022
0 0

Pop Culture Trivia #1 Quiz Answers

Read Time:1 Minute, 51 Second

Hello brother, I hope you all are well, so today I am at your service with a new article. In today’s article, we are going to talk about Pop Culture Trivia #1 Quiz Answers

Do you want 100% correct Pop Culture Trivia #1 Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Pop Culture Trivia #1 Quiz will hold a total of 10 questions. Trivia Bandit offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Here Is A List Of Answers

Q 1. In the Star Trek universe, what color is Vulcan blood?

Option:-

  • Orange
  • Blue
  • Red
  • Green

Correct Answer: Green

Q 2. What TV show is about a grandfather dragging his grandson around on adventures?

Option:-

  • Rick & Morty
  • Family Guy
  • South Park
  • American Dad

Correct Answer: Rick & Morty

Q 3. In the TV show ‘M*A*S*H’, what was the nickname of Corporal Walter O’Reilly?

Option:-

  • Radar
  • Hawkeye
  • Trapper
  • Hot Lips

Correct Answer: Radar

Q 4. In 2015, David Hasselhof released a single called…

Option:-

  • True Survivor
  • Real Kung-Fury
  • Real Warrior
  • True Fighter

Correct Answer: True Survivor

Q 5. Which band released hit songs such as “Californication”, “Can’t Stop” and “Under the Bridge”?

Option:-

  • Green Day
  • Foo Fighters
  • Linkin Park
  • Red Hot Chilli Peppers

Correct Answer: Red Hot Chilli Peppers

Also Check: 3 Minute Second Chance Quiz Answers

Option:-

  • Tiger
  • Crab
  • Fox
  • Elephant

Correct Answer: Crab

Q 7. In the show, Doctor Who, what does T.A.R.D.I.S stand for?

Option:-

  • Time and Rapid Dimensions in Space
  • Time And Relative Dimensions In Style
  • Time And Resting Dimensions In Space
  • Time And Relative Dimensions In Space

Correct Answer: Time And Relative Dimensions In Space

Q 8. Which of these Movies was NOT released in 1996?

Option:-

  • Mission: Impossible
  • Independence Day
  • Gladiator
  • The Rock

Correct Answer: Gladiator

Q 9. What was the name of the teenage witch played by Melisa Joan Hart?

Option:-

  • Dahlia
  • Dorothy
  • Sabrina
  • Hermione

Correct Answer: Sabrina

Q 10. Who directed the movies “Pulp Fiction”, “Reservoir Dogs” and “Django Unchained”?

Option:-

  • Martin Scorcese
  • James Cameron
  • Quentin Tarantino
  • Steven Spielberg

Correct Answer: Quentin Tarantino

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,589FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Latest Articles